По предварителни данни именно в близост до шасито на самолета е

...
По предварителни данни именно в близост до шасито на самолета е
Коментари Харесай

Има заподозрян за убийството на Пригожин frognews.bg

По предварителни данни точно в близост до шасито на самолета е имало взрив по време на полета. Заради детонацията се откъснало едното крило на Embraer 600, което се блъснало в стабилизатора, заради което бизнесджетът почнал внезапно да губи височина.

 

Пилотът се е опитал да овладее самолета, демонстрират данните на FlightRadar24, само че по-късно машината е влезнала в свредел и е паднала. Опашката на самолета е открита на 5 км от фюзелажа. Заради разхерметизацията при гърмежа водачите не са могли да оповестят за изключителната обстановка. Без крило и стабилизатор е било невероятно да овладеят самолета. 

 

Legacy 600 е спрял да предава информация за местоположението си към 18:11 часа. локално време. FlightRadar24 обаче съумява да събере други данни като надморска височина, скорост и отвесна скорост, което " обезпечава известна визия за последните моменти от полета ", гласи обява в блог от FlightRadar24.

 

Около 18:10 ч. локално време, полет RA-02795 започна да се изравнява на 8500 м. След това самолетът продължава с непрекъсната скорост няколко минути, преди отвесната му скорост да стартира да понижава " трагично ", оповестява FlightRadar24. В последните си минути самолетът прави променливи изкачвания и спускания в полета си и в един миг се качва до 9000 м, преди да се спусне още веднъж. След това - в 18.20 стартира да пада с 2500 м в минута.

 

Каналите, свързани с " Вагнер ", настояват, че първият обвинен е личният водач на Пригожин и някогашен създател на компанията, която е притежател на разрушилия се аероплан " МНТ Аеро ", Артьом Степанов.

 

Според каналите той е имал цялостен достъп до самолета и се издирва от правоохранителните органи. Степанов е отпътувал за Камчатка преди самолетът да се разбие. Там следите му се губят. Единственото, което брат му декларирал, е, че трети ден няма връзка с него. 

 

По-рано бе обявено, че телата на Пригожин и неговият заместител Уткин са разпознати, само че това не е доказано - телата са неразпонаваеми, единствено по странични белези може да се заключи, че двамата са измежду починалите, а цялостното различаване ще стане след ДНК разбор.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР